Den Hemmelige Verden Av SEO Utsatt: Tips For å Forbedre Søkerangeringene Dine

Du har klart det! Du har opprettet et nettsted og en online virksomhet, så det er på tide å avgrense SEO. Du har sannsynligvis mange spørsmål om hvordan du starter og hva du skal gjøre, men frykt ikke, denne artikkelen vil hjelpe deg. Her er noen tips som vil hjelpe deg med å komme i gang med SEO-ambisjonene dine.

Ta søkeordene dine og undersøk alle de forskjellige variasjonene og stavefeilene til dem, og inkluder dem i metakodedelen på websiden din. Søkemotorene dechiffrerer metakodene dine og integrerer informasjonen i algoritmene som brukes til å generere søkeresultater. Hvis nettstedet ditt for eksempel handler om skuddbriller, kan du sette «shot glasses» i metatagen din, men også inkludere «shot glases» og «shotglasses».

For søkemotoroptimalisering er det første du bør gjøre å registrere deg hos Google og andre søkemotorer (for eksempel Yahoo! og Bing). Du kan besøke et spesielt nettsted, fylle ut et veldig kort skjema med nettstedsadressen din, og du vil sannsynligvis bli «gjennomsøkt», med andre ord lagt til, av den søkemotoren raskere.

Du ønsker kanskje å optimalisere nettstedet ditt for å dekke enhver beredskap, men du vil gjøre det bedre å fokusere på et mindre, håndterbart antall nøkkelord, og kreve de beste søkeplassene, deretter å overekstendere deg selv og prøve å erobre for mye søkeområde. Velg fem til ti nøkkelord, gjør leksene dine, og optimaliser deretter sidene dine med det fokuserte settet med ord i tankene.

For å lære SEO, er det beste stedet du kan gå til blogger og fora og lese råd fra virkelige mennesker akkurat som deg, som har bygget virksomhetene sine fra grunnen av. De såkalte guruene i spillet prøver alle å selge deg noe, så du bør unngå de gutta. Hold deg til folk som begynte akkurat som deg. Det er der du finner det beste rådet.

For å vite om innsatsen din for å optimalisere nettstedets utseende i nettsøkresultater, er det viktig å overvåke siderangeringen din, som kan gjøres med Google-verktøylinjen. Det er også viktig å overvåke hvilke nøkkelord de besøkende skriver inn i søket for å finne nettstedet ditt.

Hvis området har et definert sett med kategorier, optimaliserer du URL-adressene på området slik at de inneholder nøkkelordene som er knyttet til kategoriene. Si at du har to kategorier, katter og hunder. Google liker det bedre hvis nettadressene til et slikt nettsted er mysite.com/cats og mysite.com/dogs i motsetning til noe som mysite.com?category=1. Enda viktigere er det at personer som søker etter et nøkkelord tilknyttet en av kategoriene, har større sannsynlighet for å ankomme en av undersidene dine når du bruker en logisk URL-struktur.

Å få tak i søkemotoroptimaliseringsmålene dine kan gjøres enklere ved hjelp av grafikk og bilder. Bruk bilder med lav oppløsning fordi bilder med høy oppløsning vil øke innlastingstiden. Nøkkelord i bildene selv vil bli lest av søkemotoredderkopper. Folk liker å se bilder og grafikk på et nettsted, og det kan bidra til å beskrive artikkelen, bloggen eller produktet ditt, samt produsere søkemotorresultater for optimal trafikk til nettstedet ditt.

Nå bør du være mye mer forberedt når det gjelder SEO. Hvis du trodde at du var klar før, bør du nå være ekspert! Tipsene i denne artikkelen ga deg råd for å hjelpe deg med å komme i gang med SEO på nettstedet ditt.

SEO Er Avgjørende For Suksess