Bli Lagt Merke Til – Lykkes Med Søkemotoroptimalisering

Ved å øke trafikken til en blogg eller et nettsted, er det en god mulighet for at det vil bli en resulterende økning i salget fra den kilden fra de ekstra besøkende. Søkemotoroptimalisering er noe du vil legge til på ethvert nettsted du har. Les denne artikkelen for tips om hvordan du bruker søkemotoroptimalisering til din fordel.

Øk trafikken på nettstedet ditt og inntektene fra nettstedet ditt ved å sikre at det ikke har noen brutte lenker eller sider. Ødelagte koblinger hindrer kunder i å navigere på nettstedet ditt. Ødelagte sider er enda verre, siden da innholdet er bare mangler. Ødelagt innhold kan heller ikke indekseres av søkemotorer, noe som også er dårlig markedsføring.

En måte å bringe nettstedet ditt til toppen av en liste i en søkemotor er å markedsføre nettstedet ditt eller produktet ditt på forskjellige aggregatornettsteder som Digg, Fark, Reddit eller StumbleUpon. Jo mer fremtredende lenker du kan lage gjennom nettsteder som disse, vil gi mer troverdighet til nettstedet ditt. Dette vil igjen gi søkerobotene mer bevis på at nettstedet ditt er verdifullt og verdt å sette nær toppen.

Hvis du vil øke trafikken på nettstedet eller bloggen din, kan du legge det ut på ett sted (f.eks. på bloggen eller nettstedet ditt), og deretter arbeide på sosiale nettverk for å bygge synlighet og tilbakekoblinger til der innholdet ditt er lagt ut. Facebook, Twitter, Digg og andre nyhetsfeeder er gode verktøy å bruke som vil øke profilen til sidene dine betydelig.

For å holde nettstedet ditt fokusert på en ting, tenk på å fjerne det du egentlig ikke trenger. Målet ditt er å selge et produkt ved å gi innhold om det og om relaterte emner. Alt som virker utenfor emnet, kan fjernes. Du vil ikke at publikum skal bli distrahert.

Gjør nettadressen din enkel å forstå. Ikke bare vil brukerne av nettstedet ditt ikke ha noe problem med å vite hva den aktuelle siden vil inneholde, men søkemotorene vil også kunne finne det enklere. Unngå i husklassifiseringer som involverer tall og tilfeldige bokstaver. Hold deg til nøkkelord og setninger som gir mening.

Bruk en XML Sitemap generator for å bygge et XML Sitemap for webområdet ditt. Last den opp i samme katalog som startsiden din. Rediger filen robot. txt slik at den peker til siden for Nettstedskart. Søkemotorer elsker å se Sitemaps. Dette er rask måte å hjelpe nettstedet forbedre sin rang uten å forstyrre andre elementer av nettstedet.

Hold oversikt over de besøkende. Gjør dette ved å kontrollere referanseloggene. Ting du bør se etter inkluderer hvilke nøkkelord folk bruker for å finne nettstedet ditt i søkemotorer og hvilke nettsteder som henviser deg. Bruk denne informasjonen til å øke flyten gjennom disse kanalene og muligens legge til mer.

De første sidene som kommer opp på søkeresultatene er generelt nettstedene som får mest trafikk. Hvis du vil at flere skal besøke nettstedet ditt eller bloggen din, kan du tenke på disse forslagene. SEO kan gjøre store endringer i besøkstallene dine på kort tid, så kom deg på jobb!

SEO Er Avgjørende For Suksess